LOCKING_004

Inleg-montagesysteem voor pannendak

PANNENDAK

Inleg-montagesysteem voor zonnepanelen pannendak


Met het Aelex inlegmontagesysteem voor zonnepanelen kies je niet alleen voor de beste kwaliteit maar ook voor esthetiek. Aelex is een sterk staaltje vakmanschap voor zonnepanelen op schuin dak!

Betrouwbare installatietechniek

Bij het Aelex systeem liggen de zonnepanelen in een kruisframe van aluminium profielen. Hierdoor ontstaat een sterke en betrouwbare constructie voor zonnepanelen op een schuin dak met dakpannen. De profielen zijn met een ankerplaat vastgeschroefd op de tengels. Hierdoor heeft de kwaliteit van de dakpannen of de dakconstructie geen invloed op de betrouwbaarheid van het bevestigingssysteem.

Dakhaak zonnepanelen

Vakkundige montage zonnepanelen schuin dak

Het systeem is ontworpen met het oog op snelle en vakkundige montage van zonnepanelen schuin dak. Met het inleg-montagesysteem versnel je de montagetijd en kun je de installatiekosten van een project verlagen. Het bevestigingsmateriaal van de zonnepanelen is gebruiksvriendelijk en snel te verwerken op het dak. Het aantal benodigde dakhaken wordt nauwkeurig berekend, waarbij rekening wordt gehouden met de dakhelling, oriëntatie en windbelasting. Daarbij zijn de dakhaken verstelbaar, waardoor op maat slijpen van pannen tot een minimum beperkt wordt. Sinds november 2020 is er een nieuwe dakhaak beschikbaar waardoor het systeem nog iets lager op het dak komt te liggen. Zodra de profielen gemonteerd zijn op het dak, is gereedschap niet meer nodig. Je legt de panelen gemakkelijk en snel in het frame. Doordat panelen sneller kunnen worden vervangen, worden ook onderhoudsuren tot een minimum beperkt.

Vakmanschap ingelijst

Hoogwaardige materialen én detailafwerking zijn kenmerkend voor Aelex. De speciaal gevormde inlegprofielen en kunststof eindkapjes geven het systeem een strakke uitstraling. De zonnepanelen liggen mooi tegen elkaar aan en er zijn geen storende elementen, zoals een uitstekende montagerail. Daarbij is het profiel aan de dakrand extra afgewerkt, wat zorgt voor een esthetisch geheel. Met het Aelex inleg-montagesysteem voor zonnepanelen heb je de voordelen van zonnepanelen en behoud je de esthetiek en uitstraling van de woning!

Installatiegemak

Zodra de profielen gemonteerd zijn op het dak, is gereedschap niet meer nodig. De panelen worden dan gemakkelijk en snel in het frame gelegd.

Inleg-montagesysteem

Ontdek de mogelijkheden

Wil je meer weten over Aelex? Bekijk de verschillende toepassing van het Aelex montagesysteem en ontdek het gemak voor jouw project!

  1. Damwanddak
  2. Golfplatendak
  3. Aesthetica voor indak montage
  4. Gevelmontage

Of ontdek hier wat voor zakelijke voordelen het werken met Aelex jou kan bieden. Wil je direct aan de slag? Met onze online configurator stel je eenvoudig jouw systeem samen.