LOCKING_004

Zakelijke voordelen

INLEG-MONTAGESYSTEEM

Ontdek wat Aelex voor jou kan betekenen!


Bij Aelex snappen we dat je niet zomaar overstapt naar een ander montagesysteem. Je beschikt over de kennis van het systeem, bent er bedreven en snel in en je monteurs werken er al jaren mee. Waarom zou je dan over gaan op iets anders? Toch zijn wij ervan overtuigd dat Aelex de kers op de taart is. En dat werken met het inleg-montagesysteem ook meer zakelijke voordelen voor jou biedt!

Configurator

Met behulp van de gratis Aelex configurator kun je eenvoudig jouw project intekenen, de kosten van het montagesysteem berekenen en direct jouw benodigde materialen in bestelling plaatsen via het MijnAlius account. Klik hier om naar de tool te gaan.

Wil je weten hoe de configurator werkt? We lopen graag alle stappen met je door. Klik hier voor de video of neem contact met ons op voor een persoonlijke uitleg.

R&D afdeling

Heb je een speciaal project of op zoek naar een oplossing voor een probleem? Wij zeggen niet zomaar nee. Wij hebben een dedicated Research en Development team dat zich niet alleen bezig houdt met de ontwikkeling van Aelex maar ook meedenkt met toepassingen waar nog geen oplossing voor bestaat. Daag jij ons team uit?

Installatiegemak

Hoe fijn is het als je op locatie minimaal met gereedschap aan de slag hoeft? Omdat je na het monteren van de profielen niet verder hoeft met gereedschap en je de panelen zo in het frame kan leggen, kun je installatiekosten reduceren.

Gemak bij onderhoud

Een paneel, optimizer of micro-omvormer vervangen? Zo gedaan als panelen in het Aelex inleg-montagesysteem liggen! Omdat de panelen in een inleg-profiel liggen kun je deze eenvoudig vervangen zonder dat dit invloed heeft op de volledige installatie. Dat scheelt weer in tijd.

De aandacht die het verdient

Bij Aelex krijgt het PV montagesysteem de aandacht die het verdient. Waar montagesystemen, in tegenstelling tot zonnepanelen en omvormers, vaak niet of nauwelijks onder de aandacht worden gebracht zijn onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers erop gebrand hier verandering in te brengen. Wij zorgen er voor dat je onderscheidend kunt zijn door te kiezen voor een montagesysteem van hoge kwaliteit. Durf te kiezen voor het mooiste systeem en laat de particulier weten dat ze WEL een keuze hebben om zonnepanelen op een mooie manier op hun dak te plaatsen.

Compleet voor elk type hellend dak en gevel

Met Aelex kies je voor één montagesysteem met een oplossing voor elk type hellend dak en gevel. Natuurlijk voor de standaard golfplaten- , damwand- of pannendaken maar Aelex heeft daarnaast als enige fabrikant ook een indak oplossing: Aesthetica! Je kiest voor 1 merk en 1 montage methode!

Maar vooral;
Met Aelex kun jij je slim onderscheiden en ben je voorbereid op de toekomst. En zeg nou zelf, als vakman in zonnepanelen, verdient jouw werk toch ook de allermooiste lijst die er is? Aelex, vakmanschap ingelijst!